Menu

Trekkershutten

In tegenstelling tot de vaak in bosrijke gebieden geplaatste trekkershutten, vindt u in de Bolhaven van jachthaven Wolderwijd drie trekkershutten met uitzicht op het water. De trekkershutten zijn gesitueerd op een verhoging met een werkelijk schitterend uitzicht over het Wolderwijd (het grootste en breedste meer van de Randmeren) met op de achtergrond de contouren van de historisch zo belangrijke Hanzestad Harderwijk. 

Het gezellige centrum van Zeewolde ligt op circa 800 meter afstand van de trekkershutten. De plaats Zeewolde en de locatie van de trekkershutten zijn het zeker waard om opgenomen te worden in uw wandel, fiets, vaar of autoroute.

Wij hebben twee soorten trekkershutten te huur tegen betaalbare tarieven die vermeld staan in de tarievenlijst elders op deze site. De standaard trekkershut en de plus trekkershut. 

De standaard trekkershut heeft vier slaapplaatsen, een tweepits kooktoestel en een tafel met vier stoelen. De plushut heeft vijf slaapplaatsen, apart zitgedeelte, keukenblok voorzien van koelkast en vierpits elektrisch fornuis, waterkoker, senseo, en koud stromend water.

Beide type hutten zijn uitgerust met een hard houten vlonder voorzien van een picknicktafel. U kunt deze hutten online boeken via www.trekkershutten.nl of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Herhalingsbezoeken worden veelvuldig geboekt.

Kortom: u mag de trekkershutten in de Bolhaven niet missen!

Betaalbare trekkershutten met uitzicht op het water.

Privacy

© 2015-2022 Wolderwijd.