Menu

Camping

In de Bolhaven ligt direct aan het Wolderwijd onze camping. Deze havenkom is een oase van rust, groen en natuur die onmiddellijk het ultieme vakantiegevoel oproept. Wie goed oplet heeft grote kans de met uitsterven bedreigde ijsvogel te spotten die heel vaak broedt in de Bolhaven.

Niet ten onrechte wordt de Bolhaven door Duitse ligplaatshouders en gasten treffend gekarakteriseerd als “Herrlichkeit Bolhafen”. De camping heeft niet alleen seizoenplaatsen direct aan het water, maar ook nog zo’n vijftien toeristische plaatsen voor kort verblijf.

Ook voor campers is een aantal plaatsen gereserveerd waar afname van stroom en het legen van de vuilwatertank mogelijk is. De dijk van de Bolhaven kijkt uit over water en is de ideale plek voor het opzetten van tenten. Mogelijkheden voor barbecueën, tafeltennissen, een kleine speeltuin, voldoende toiletgelegenheden, een jeu de boulebaan, zwemmen en vissen complementeren de Bolhaven.  Alleen voor het gebruik van de was- of droogmachine bent u aangewezen op de faciliteiten van de Bonshaven. De tarieven voor het gebruik van de camping zijn exclusief toeristenbelasting die elk jaar door de gemeenteraad van de gemeente Zeewolde worden vastgesteld en daardoor kunnen wijzigen. 

Waar kunt u nog voor € 87,50 per week excl. stroom en toeristenbelasting met uw caravan aan het water in midden Nederland staan?
Juist bij jachthaven Wolderwijd!
Wat er allemaal in de buurt te beleven valt vindt u onder het hoofdstuk "Omgeving".
Reserveringen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

pdfBekijk de tarieven van onze camping

Impressie

impressie tent impressie tenten impressie tenten2 camping impressie3

Een oase van rust, groen en natuur die onmiddellijk het ultieme vakantiegevoel oproept!

Privacy

© 2015-2022 Wolderwijd.