Menu

Ideaal gelegen ligplaatsen direct aan het Wolderwijd: één van de grotere randmeren in Midden-Nederland.

Jachthaven Wolderwijd

Onze gezellige Jachthaven bestaat uit twee havenkommen: de Bons- en de Bolhaven. Beide havenkommen beschikken over een capaciteit van ruim 400 ligplaatsen. Voor winter en zomerstalling voor op de wal of in de hal kunt u terecht op de Bonshaven. Met een 35 ton mobiele kraan worden de boten in- en uit het water getakeld.

 • icon check800 ligplaatsen
 • icon checkCameratoezicht
 • icon checkStartplaats vaarvakantie
 • icon checkVaste ligplaatsen
 • icon checkLigplaatsen voor passanten

Bekijk tarieven Contactformulier


Veilige en gezellige ligplaats

In de Bons- en Bolhaven verhuren we ligplaatsen voor platbodems, motorboten, zeilboten, catamarans en jollen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw boot: beide havenkommen hebben 24/7 cameratoezicht. Het parkeerterrein is voorzien van een slagboom, waarvoor u een aparte toegangssleutel kunt huren. De steigers zijn voorzien van stroom en drinkwater. In beide havens kunt u gebruik maken van hotspots (wifi).

In de Bonshaven vindt u onder andere een watersportwinkel met een ruim aanbod en een jachtwerf die is gespecialiseerd in reparaties en hellingbeurten. Als u aan het einde van een leuke dag varen trek heeft gekregen, kunt u terecht bij het Griekse restaurant Irodios.

In de Bolhaven vindt u onder andere prachtig gelegen trekkershutten, een camping en camperplaatsen. Vanuit de Bolhaven worden door de Watersport Vereniging Zeewolde veel sportieve activiteiten georganiseerd. Zeilers die graag in wedstrijdverband willen varen, zijn dan ook meer dan welkom! Beide havens zijn voorzien van goed onderhouden en schoon sanitair.

> Bekijk hier meteen alle tarieven voor de ligplaatsen

Bel 036 - 522 12 20 Contactformulier


Ideale startplaats vaarvakanties

Nederland heeft vanaf het water zo veel moois te bieden! Een zwerfvakantie per boot is dan ook een adembenemend en bovendien voordelig avontuur. Dankzij de centrale ligging is onze jachthaven een uitstekende startplaats voor uw vaarvakantie. Uw boot kan door ons gekraand worden, of u kunt gebruik maken van onze trailerhelling. Vervolgens stallen wij uw trailer in de loods. U kunt eventueel ook een paar nachten op onze camping staan, terwijl u de mooie omgeving verkent.

Vanuit Jachthaven Wolderwijd begint uw ontdekkingsreis door Nederland. U kunt werkelijk overal heen: oostwaarts richting het IJsselmeer, Friesland, Overijssel, Groningen, Drenthe of via de IJssel naar Gelderland, Limburg of Duitsland. U kunt ook westwaarts naar Utrecht, Noord- of Zuid-Holland en Zeeland.

Bel 036 - 522 12 20 Contactformulier


 

Onze tevreden gasten

 • Al jaren ligt onze boot in Jachthaven Wolderwijd. Het is niet alleen veilig maar ook nog eens super gezellig met veel leuke dingen in de buurt! Wij zijn fan!
  Bert, Harderwijk
 • Onze ideale zomerdag: lekker varen in Wolderwijd, zwemmen in Atol en afsluitend dineren in Irodius. Onze kinderen blijven ook graag kamperen met vrienden.
  Linda, Putten
 

Tarieven ligplaatsen

 • Alle prijzen zijn inclusief BTW
 • Omdat onze parkeerterreinen voorzien zijn van een slagboom moeten ligplaatshouders en gasten een toegangssleutel hebben. Deze is tegen een borgsom van € 34,- te huur op het centrale havenkantoor in de Bonshaven.
 • Afname van stroom is op enkele steigers bemeterd, maar op de meeste steigers staan stroomkasten die voor € 0,50 of € 1,- muntstukken 16 ampère stroom leveren.
 • U kunt van de douches gebruik maken met € 1,- muntstukken.

 

 

Seizoen contract of gasten

Jaarcontract

Boten

Ligplaats in het water per m2 boxmaat

€ 8,50

 

Ligplaats op de wal per m2 schip incl. alle handelingen

€ 26,-

€ 21,-

Ligplaats in de hal per m2 schip incl. alle handelingen

€ 46,-

€ 41,-

 

Op eigen trailer in de loods

(excl. handelingen)

Jollen tot 5 meter

€ 270,-

€ 230,-

 

Masten

Mastenberging in de hal per meter mast

€ 9,-

Mast op- of aftuigen door eigenaar met behulp van kraan, per keer

€ 50,-

Mast op- of aftuigen door havenpersoneel, per uur

€ 60,-

pdfDownload alle tarieven en beschikbare boxmaten

Vraag uw ligplaats aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

 1. Naam(*)
  Invalid Input
 2. Telefoonnummer(*)
  Invalid Input
 3. E-mail(*)
  Invalid Input
 4. Type boot (lengte x breedte)
  Invalid Input
 5. Vraag/opmerking(*)
  Invalid Input
 6. (*)

    vernieuwenInvalid Input

Ideaal gelegen, direct aan het Wolderwijd, één van de grotere binnenwateren in het hart van Nederland.

Privacy

© 2015-2022 Wolderwijd.